Hvem er vi - og hvad kan vi gøre for dig og din bolig?


”… JH Tømrer og Snedker A/S blev etableret tilbage i 1962 af Tømrermester; Jørn Henriksen.

Firmaet blev i 2002 overtaget af 2. generation, søskendeparret Gitte Jensen og Niels Jørn Henriksen, som sammen videreførte og udviklede virksomheden frem til 2020.

Herefter blev Tømrermester Niels Jørn Henriksen ene ved roret og Gitte Jensen har søgt nye udfordringer i en samarbejdende virksomhed, JH –Trio i Østbirk.

…..

”… Det traditionelle tømrer- og snedker firma er løbende fulgt med udviklingen og på værkstedet producerer vi alt fra specialopgaver samt døre, vinduer, porte, trapper, bænke og meget andet.

I dag er vi ca. 15 ansatte fordelt på snedkerværkstedet, i tømrerafdelingen og på kontoret.

Vi har altid lærlinge, da vi både finder det givende for virksomheden, men ser det ligeledes som vort bidrag til samfundets videreførelse.

Hos JH Tømrer og Snedker værdsætter vi det sociale aspekt utrolig højt. Vi er af den opfattelse, at det har betydning for hele virksomhedens dynamik. Mange af vores folk har været her i mange år og leverer høj kvalitet til vores kunder.

Vores kompetencer spænder bredt. Efter mere end 50 år i faget, har vi opnået en god evne til både at levere godt solidt håndværk efter de højeste standarder samt smukke og smarte løsninger til alle hjem.

Vi står aldrig i vejen for en god udfordring!

kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres projekter, store som små.

Kontakt os på telefon: 75 68 32 65

Energivejledning

Niels Jørn er Energivejleder.

Han har mange års erfaring indenfor renovering og energioptimering af ældre huse.
Vi er derfor godt rustet til at arbejde med energirenovering og energioptimering.

Vinduer og yderdøre

JH Tømrer & Snedker er medejer af med JH-TRIO vinduer og døre A/S.

Produktionen af standard vinduer og døre sker på fabrikken i Østbirk. Specialelementer samt ekspres fremstilling af elementer sker på værkstedet i Snaptun
Se mere på: www.jh-trio.dk

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.