Hvem er vi - og hvad kan vi gøre for dig og din bolig?


JH Tømrer og Snedker A/S blev etableret tilbage i 1962 af Jørn Henriksen. Firmaet drives nu af 2. generation, søster og bror, Gitte Jensen og Niels Jørn Henriksen. Vi har således mere end 50 års erfaring i tømrerarbejde og snedkerarbejde.  Firmaet ligger i Snaptun midt mellem Horsens, Vejle og Juelsminde.

Firmaet har to hoved-linjer:

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopg​aver samt vinduer, døre, skydedøre, trapper, bænke og meget andet, og gerne i mahognitræ.


Vi har ca. 15 ansatte. Tømrer og snedker, svende og lærlinge. For os er det vigtigt at have lærlinge, det har det altid været for dermed at bidrage til samfundets videreførelse, ligeledes har vi en stor social bevidsthed og mange at vores folk har været her i rigtig mange år.

På kontoret er der:

Niels Jørn der står for den traditionelle tømrer og snedker forretning.

Gitte der står for salg og produktion af mahogni vinduer og yderdørene m.m.

Du må gerne ringe til os for en uforpligtende snak og/eller et tilbud telefon 75 68 32 65.

Energivejledning

Niels Jørn er Energivejleder.

Han har mange års erfaring indenfor renovering og energioptimering af ældre huse.
Vi er derfor godt rustet til at arbejde med energirenovering og energioptimering.

Vinduer og yderdøre

JH Tømrer & Snedker er medejer af med JH-TRIO vinduer og døre A/S.

Produktionen af standard vinduer og døre sker på fabrikken i Østbirk. Specialelementer samt ekspres fremstilling af elementer sker på værkstedet i Snaptun
Se mere på: www.jh-trio.dk

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

Følg os på facebook

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.