Garage og Carport

De fleste enfamiliehuse har enten en carport eller en garage. I mange carporte og garager er der indbygget et skur eller et udhus. 


Mangler du en carport eller en garage, måske ønsker du at ændre din carport til en garage, ombygge din carport til en dobbelt garage, eller måske er dit skur eller udhus bare for lille. Måske drømmer du om at ombygge eller udvide, dit udhus et hobbyrum, eller noget helt andet!. Vi hjælper dig vi gerne, til at gøre din drøm til virkelighed.

Byggetilladelse eller anmeldelse?

Bygger man en carport, en garage, et udhus eller måske et skur, skal man huske at undersøge hvilke krav lovgivningen stiller. Nogle gange kan det være svært at gennemskue om der skal søges en byggetilladelse, eller om det er nok med en anmeldelse, eller måske er det OK, bare at gå i gang.  Det er nemmere at søge før man bygger, end det er bagefter at søge om lovliggørelse af bygningen.

Den lovgivning der eksempelvis skal overholdes er: lokalplanen for dit område, bygningsreglementet, brandlovgivning mv.​

Myndighedstilladelsen

Hvis du ønsker det, tegne vi din garage, carport eller dit udhus, og hjælpe dig med myndighedstilladelsen, hvad enten du ønsker en muret bygning, eller en bygning med lette ydervægge, med f.eks. træbeklædning, Ivarsson plank eller eternit beklædning.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo