Orangeri udføres som totalentreprise af erfarne tømrere


JH Tømrer og Snedker A/S vil gerne stå for totalentreprise af dit orangeri eller anden udestue. Det betyder, at vi står for den komplette opførelse af dit orangeri. Vi har mange års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til at bygge din tilbygning. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens, Aarhus og Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af Østjylland.

Vi kan sørge for opmåling, projektering, tegning, myndighedsgodkendelser, kontrakt med underleverandører og meget andet. Denne løsning er helt ideel for dig, der ønsker en nøglefærdig løsning ved bygning af orangeri. Du skal kun tage beslutninger, se projektet tage form samt nyde det færdige resultat.

Overvejer du at bygge et orangeri eller en anden tilbygning, skal du tage stilling til hvilken funktion bygningen skal have samt hvilke krav, du vil stille med den. Man skal for eksempel beslutte sig for, om bygningen skal være opvarmet eller uopvarmet – og om det skal være træ eller et andet materiale.

Alt dette har vi 100 % styr på og vi vejleder dig gerne i forbindelse med din nye tilbygning. Nu tænker du måske: ”Men skal der byggetilladelse til udestue?” Svaret er ja – og du kan læse mere om det lige her.

Vinterhave, udestue eller karnap bygges

Kært barn har mange navne – vi udfører det hele. Opførsel af et orangeri eller havestue kan ske på mange måder. Der kan være tale om alt fra totalentreprise til medbyg og selvbyg.

Alt efter hvad du ønsker, kan vi blandt andet stå for:

Afklaring af hvordan dit orangeri skal se ud

Tegning og projektering samt ansøgning om byggetilladelse

Fastsættelse af pris

Udførelse af projektet

Aftaler med håndværkere

Få et uforpligtende tilbud på et orangeri

Men hvad er et orangeri egentligt? Og er du interesseret i at få en god og realistisk pris på et nyt orangeri? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser, ydelser og andre services.

Ring til os i dag på telefon 75 68 32 65 eller send os en e-mail på info@jh-snaptun.dk og så vender vi tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se produktblad her

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo