døre og vinduer

Montering af døre og montering af vinduer til fair priser.

JH Tømrer og Snedker A/S har produceret mahogni vinduer og døre i mere end 50 år, og har derfor stor erfaring med produktion af døre og vinduer i blandt andet mahognitræ. 

Vi producerer på eget værksted – og hvis du mangler en ny ramme eller et helt nyt vindue, som skal ligne det nuværende, klarer vi også det. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens , Aarhus og Vejle, men vi udfører montering af døre og montering af vinduer for kunder i det meste af Østjylland.

Hos os producerer vi efter ordre, hvilket betyder, at du kan få nye vinduer eller nye døre i de mål der passer dig, og i de udseende du ønsker. Vores vinduesoversigt og døroversigt er kun vejledende, så du kan blive inspireret.

Se dem her:

Hvad koster montering af vinduer og døre?

Pris på montering af vinduer og montering af døre varierer naturligvis alt efter hvilke materialer og hvor meget tid, der skal bruges på projektet.

Men vi sørger altid for at finde en pris, der passer lige til dine behov og dit budget.

Udskiftning af vinduer eller døre er ikke kun godt for en ting - det medfører faktisk også energibesparing og du kan dermed spare penge på dine regninger. Så hvis man vil spare noget på lang sigt, er det en god idé med nye vinduer og nye døre. 

Læs mere om energirenovering her.

Kontakt os for at høre mere om montering af døre

Skal du have udført montering af døre eller montering af vinduer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig i forbindelse med udskiftning af døre eller vinduer.

Ring til os på telefon 75 68 32 65 eller send os en e-mail på info@jh-snaptun.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo