Karnap - Udestuen for dem der kan nøjes med lidt

En karnap er et fremspringende parti på en bygnings facade med vinduer og eget tag. På enfamiliehuse er karnapper oftest placeret i stueetagen, hvor i mod karnapper på beboelsesejendomme oftest først findes på 1. sal og opefter. 


Gamle murmester boliger har ofte en bueformet karnap med teglsten for neden, vinduer samt afsluttet med zink eller kobbertag.

Mere lys og udsigt

Fordelen ved en karnap, frem for et vinduesparti som er plan med facaden, er et bedre udsyn samt mere dagslys. Alt efter hvor stor karnappen kan du sidde eller stå og nyde lyset og udsigten.

Ekstra plads.

Mangler du lidt ekstra plads, eksempelvis i dit køkken, kan en karnap gøre underværker. Måske er det lige det der gør det køkken til en drøm. En karnap kan også være det, der lige giver lidt ekstra luft og lys i det værelse eller en stue.​

Hvad siger loven om karnapper

En karnap er i følge lovgivningen en tilbygning da boligarealet øges. Derfor skal man søge ​byggetilladelse​. Det skal man ikke lade sig afskrække af. Vi hjælper gerne med tegninger, og hvad der skal til i netop Jeres tilfælde.

Karnapper i mål og facon efter ønske.

Du bestemmer selv hvilke mål og facon på din karnap skal have.
Vi fremstiller kun efter ordrer, og kun i træ, og gerne i mahogni træ. Du kan også få elementerne som malet træ, i farve efter aftale.

Selvbyg - Medbyg

Bor du i vores område, står vi gerne for alt lige fra ide til færdigt projekt, hvis du ønsker det. Har du allerede en fagmand, eller bor du måske så langt fra os, at det vil være uøkonomisk at vi monter din karnap, leverer vi gerne vindueselementer, stolper mv. som samlesæt.

*Husk at der altid skal noget under der kan bærer karnappen.​

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo