Udskiftning af termoruder

Nye vinduer eller nye termoruder

Hvis træet er sundt og godt i dine vinduer, kan du overveje om du skal udskifte dine ruder til nye lavenergiruder med varm kant. Er træet derimod dårlig bør du skifte vinduerne. Skift vinduer

​​

Trænger dine vinduer til at blive malet?

Og/eller trænger glaslisterne til en udskiftning? er det vær at overveje om du skal udskifte dine ruder til nye lavenergiruder.

​​

Er dine ruder fra før 1995

er det rentabel investering efter ca. 4-5 år, alt efter opvarmningskilde. EKSEMPEL 3. Er ruderne fra før 1995 vil de med stor sandsynlighed have en U-værdi på 2,8 W/m2K. Nye 2-lags energiruder har i dag en U-værdi på 1,1 W/m2K. Ruder fra tidsrummet mellem 1995 og frem til ca. 2010 har sandsynligvis en U-værdi på 1,3 W/m2K. og alu. kant. Er dine ruder fra den tid, vil rentabiliteten være mindre, men der vil være en lille komfort gevinst med hensyn til mindre kuldenedfald og lavere risiko for kondens.

​​

Varm kant

​Nye termoruder er i dag forsynet med varm kant, i stedet for den gamle aluminiums liste, som sad mellem ruderne langs kanterne. Den Varme kant isolerer bedre. Temperaturen på indvendige side af ruden langs kanterne vil være højre, og derfor vil risikoen for kondens være betydelig mindre.

​​

Kondens

​Kondens på den indvendige side af ruden opstår når fugtigheden i rummet er for stor. Fugten i luften vil kondenserer på kolde overflader. Dette undgås ved at mindske fugtindholdet af fugt i luften, og ved regelmæssig udluftning.

Tætningslister

​Er vinduerne utætte mellem karm og ramme bør tætningslisten udskiftes, herved undgås træk. Det største varmetab sker gennem utætheder

​​

Forsatsvinduer​​

Illustration

​glarmesterlauget skrev marts 2012

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo