Energirenovering

Energirenovering - Energibesparelser - Spar på energien?

​Hvis du ønsker at spare på energien og energi renoverer dit hus kan det være svære at finde ud af hvor der skal sættes ind.
​Kontakt evt. en Energivejleder

Overordnet set skal du pakke huset ind i en varm sweater omgivet af en vind og vandtæt jakke, på samme måde som når du selv skal ud i kold og blæsende vejr.​​

  1. Hold på varmen
  2. Brug lidt og billigt brændstof

Hold på varmen = Tæt og varm klimaskærm

Så er dit hus tæt? blæser det ind? trækker det? - så er det der du skal starte!

Klimaskærm - Isoler de store flader

Isolering af loft

Alt efter husets udseende, arkitektur og alder, er loftet et godt sted at starte, især hvis der er gitterspær med en taghældning på 15-30 grader. En standard typehus løsning, lige til at gå til. I BR10 anbefales efterisolering ved 175mm op til 300 mm. Vi anbefaler min 400 mm, da materialeudgiften er relativ lille

Vinduer
​Udskiftning af døre og vinduer, udskiftning af ruder, eller montering af forsats ruder. Hvad der er den rigtige løsning i dit tilfælde er svært at sige.


Isolering af hulmur
Det er nemt og relativt billigt at hulmursisolerer med granulat.
Ønsker man større varmebesparelse. Kan man enten efterisolere indvendig, eller udvendig. Vælger man en udvendig isolerings løsning, beholder man sit boligareal.


Udvendig isolering
Citat: BR10 kap. 1.6 - ”Udvendig efterisolering på maksimalt 25 cm betragtes ikke som en udvidelse af etagearealet i henhold til byggeloven. Udvidelsen skal meddeles til Bygnings- og Boligregistret (BBR)”

Isolering af gulv

Er der krybekælder kan der med stor sandsynlighed isoleres under det eksisterende gulv. Er der gulv på strøer kan der måske isoleres i hulrummet. Er der terrændæk, betondæk oven på jorden, med eller helt uden isolering under, er det lidt svære. Her kan man hugge gulvet op, og etablerer et nyt terrændæk, evt. et svømmende gulv uden betondæk, herved undgås byggefugt, og der spares på højden dybden af dækket.

Har man mulighed for at isolerer oven på eksisterende betondæk er det selvfølgelig nemmere. Her skal der tages højde for rumhøjde, dørhøjder og niveaufri adgangsveje.

Tæt klimaskærm
 ​​

Blå - Vindtæt afgrænsning, så der ikke opstår blæser ind i isoleringen

Rød - Dampspærre, så kondens i konstruktionen undgås

Teknik

Rør

Har du uisolerede varmvandsrør eller varmerør?
Det er rentabelt med på til 50 mm isolering af varme rør, nemt at gå til for gør-det-selv manden.

Pumpe

Har du en gammel gamle cirkulationens pumpe til dit brugsvand eller din varmeforsyning, kan det betale sig at få den skiftet til en energirigtig A mærket pumpe

Varmekilde

Billigt brændstof – når klimaskærmen er optimeret, er det tid til at overveje ny energikilde i form af varmepumpe eller lign.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo