Garageporte monteres af professionelt firma​

Er du på udkig efter en ny port til din garage? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos JH Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring med montering af garageporte, og derfor kan vi også stå for montering hos dig – og så endda til gode priser. 

Vi servicerer primært kunder i Juelsminde, Horsens , Aarhus og Vejle, men dækker også det meste af det øvrige Østjylland.

Vi er et professionelt firma, som har eksisteret i 60 år. Igennem tiden har vi stået for montering af mange forskellige slags porte til garager, og derfor kan vi også hjælpe dig. Vi garanterer en professionel montering af port, hvor både det håndværksmæssige og udseendemæssige arbejde er i top.

Vi tilbyder et bredt udvalg af garageporte

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at arbejde med mange forskellige slags porte. Uanset om du er på udkig efter en ledhejseport eller en vippeport, kan du altså få professionel hjælp lige her hos os.

Alle porte er lavet i smukke naturmaterialer, som passer til mange forskellige hjem. I gallerierne herunder kan du se flere eksempler på vores udvalg af garageporte.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Revleport
  • Ledhejseport
  • Vippeport​

En revleport er et traditionelt valg, der kan sammenlignes med en dobbeltdør. Vi tilbyder desuden en ledhejseport med fræsede fyldninger samt en vippeport. Disse fås både med og uden automatik.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig en ny garageport i høj kvalitet, men til en billig pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere om vores udvalg af garageporte. Vi har porte til enhver smag og mange forskellige behov.

Du kan kontakte os på telefon 75 68 32 65 eller e-mail info@jh-snaptun.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.​

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo