Snedker der kan klare enhver opgave i branchen

Mangler du hjælp til en form for snedkerarbejde? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos JH Tømrer og Snedker er der en glidende overgang mellem fint tømrerarbejde og snedkerarbejde. Vi kan derfor løse alle opgaver på området. 

Vi er et professionelt firma, som har eksisteret siden 1962. Det betyder, at vi har næsten 50 års erfaring i branchen. Vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte vores snedker, hvis du har brug for kompetent hjælp.

Med adresse i Juelsminde tager vi mange opgaver her i området, eksempelvis Aarhus, Vejle og Horsens, men vi kører gerne længere, hvis du har brug for en erfaren snedker andetsteds. Vi har blandt andet bidraget med vores specialfremstillede snedkerløsninger til flere kunder i Nordsjælland.

Hvis du kan tegne det, kan vores snedker lave det

Vores snedker plejer at sige: ”Hvis du kan tegne det, kan vi lave det”. Men du behøver ikke engang at kunne tegne det, bare du kan forklare, hvad du ønsker, tegner vi det.

Det vigtigste er, at vi finder den rette løsning til den aktuelle opgave.

Det er desuden vigtigt, at vi er enige om, hvordan resultatet skal være. Derfor sørger vi altid for at have en god og tæt dialog med vores kunder om den pågældende opgave. Vi løser mange opgaver med døre og vindueselementer, men vi kan også varetage meget andet end det. Du kan se mere under Specialopgaver i menuen til venstre.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores snedker kan gøre for dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi kan løse enhver opgave på området.

Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 75 68 32 65 eller e-mail info@jh-snaptun.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo