Tagrenovering udføres af firma med mere end 50 års erfaring

Har dit tag brug for en tagrenovering, og måske et helt nyt tag? Tagbelægning har en levetid, og derefter er man nødt til at udskifte det. Hos JH Tømrer og Snedker A/S er vi eksperter inden for dette område og vi står klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens, Aarhus og Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af Østjylland.

Ved tagrenovering skal der tages stilling til, om det skal være samme materiale og farve som det nuværende tag. Hvis man ønsker renovering af tag tilbyder vi alt lige fra nyt eternittag til nyt tegltag.

Den type tagbelægning som huset er født med, er ofte den, som passer bedst til husets natur. For nogen er dette en svær beslutning, men vi står klar til at rådgive og vejlede dig til valg af det rigtige tag til en god pris.​

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Priser på tagrenovering varierer naturligvis efter omfanget af arbejdstimer, materialer og størrelsen på taget. Vi prøver dog altid at imødekomme dine behov og ønsker, når det kommer til at give dig et godt tilbud.

I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, der passer til dig og dit budget.

​Ved tagrenovering er det vigtigt at undersøge, om dit hus er omfattet af en lokalplan eller en kommuneplan, der foreskriver noget om tagbelægning og farver. Desuden er det også vigtigt at vide, om huset er fredet. Men dette hjælper vi dig naturligvis også med, og giver gerne råd med på vejen.

Kontakt os for at høre mere om tagrenovering

Har du et projekt inden for tagrenovering, som du ønsker at vi udregner en pris på, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at tale med dig, hvad end det er spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 75 68 32 65 eller send os en e-mail på info@jh-snaptun.dk, og så vender vi tilbage til dig. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo