Isolering af loft og skunk

Isolering af loft

Der er flere muligheder for isolering af loft og skunkrum. Før i tiden anvendte man næsten altid batts, i rulle eller pladeformat. I dag er indblæsning af granulat den mest anvendte løsning. Fordelen ved indblæsning at isolering er at alle hulrum udfyldes. Isoleres der med batts skal isoleringen skæres til og der vil opstå hulrum. Indblæsning er mindre tidskrævende og hurtigere. Indblæsning af isolerings granulat kan ske med forskellige materialer. 

Vi indblæser isolering af CBI papiruld eller af Knauf isolering, som er et glasuldsprodukt.

​​

Til efterisolering af loft og skunk rum

Vi anbefaler papiruld til efterisolering af loft og skunk rum, da den forebygger kondens. Ved isolering af eksisterende bygninger, kan man ikke med sikkerhed afgøre om dampspærren er tæt, så vi anbefaler Papiruld da den kan absorberer og afgive eventuel fugt.

​​

Isolering med papiruld giver stor tæthed.

Papirulden blæses ind, og lægger sig som en tæt dyne ovenpå evt. eksisterende isolering. Isoleringen pakker sig tæt omkring alle forhindringer som en dyne. Indblæsning af papiruld sviner minimalt, og den velkendte stikken som kendes fra glas og stenuldsisolering undgås. Lidt støv i luften under indblæsningen undgås ikke, men det lægger sig meget hurtigt.

Isolering af CBI Papiruld

CBI papiruld er fremstellet af genbrugs materialer. Det er et naturligt og organisk produkt, som ikke skader naturen. Det er CO2 neutral både under fremstillingen og ved bortskaffelsen af produktet. Papiruld er et grønt og bæredygtigt materiale. Bygningsreglementet BR10 regner efterisolering op til 300 mm for økonomisk rentabel. Hos JH Tømrer og Snedker anbefaler vi min. 400 mm. 400 mm opfylder BR10 krav for nybyggeri og samtidig er prisen for de sidste 100 mm ikke ret stor når man er i gang.

BR10 Kravet til isolering af loft, tag og skunk U-værdi på 0,10 W/m2 K

Økonomi

Se regne EKSEMPEL 1

​​Se også Indblæsning af granulat

​Isolering af loft med granulat

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo