Udestue udføres som totalentreprise af erfarne tømrere


JH Tømrer og Snedker A/S vil gerne stå for totalentreprise af din udestue. Det betyder, at vi står for den komplette opførelse af din have- eller udestue. Vi har mange års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til at bygge din udestue. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens og Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af Østjylland.

Vi kan sørge for opmåling, projektering, tegning, myndighedsgodkendelser, kontrakt med underleverandører og meget andet. Denne løsning er helt ideel for dig, der ønsker en nøglefærdig løsning ved bygning af udestue. Du skal kun tage beslutninger, se projektet tage form samt nyde det færdige resultat.

 ​Overvejer man at bygge en udestue eller en tilbygning, skal man tage stilling til hvilken funktion bygningen skal have og hvilke krav man vil stille til den. Man skal eksempelvis beslutte sig for, om bygningen skal være opvarmet eller uopvarmet. ​

 ​Alt dette har vi helt styr på, og vi vejleder dig gerne i forbindelse med tilbygninger. Men skal der byggetilladelse til udestue? Svaret er ja, og du kan læse mere om det lige her.  ​


Vinterhave, have- og udestue eller karnap bygges

Kært barn har mange navne – vi udfører det hele. Opførsel af en udestue eller havestue kan ske på mange måder. Der kan være tale om alt fra totalentreprise til medbyg og selvbyg.

Alt efter hvad du ønsker, kan vi stå for:

Afklaring af hvordan din udestue skal se ud

Tegning og projektering samt ansøgning om byggetilladelse

Fastsættelse af pris

Udførsel af projektet

Aftaler med håndværkere

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få en god og realistisk pris på en ny udestue? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores priser, ydelser og andre services.

Ring til os i dag på telefon 75 68 32 65 eller send os en e-mail på info@jh-snaptun.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se produktblad her

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

Følg os på facebook

​INSTAGRAM

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.