Facadedør der passer perfekt til dit hus

Hos JH Tømrer og Snedker A/S fremstiller vi en facadedør helt efter dine design, mål og ønsker. Hvad enten du ønsker en ny yderdør eller terrassedør, eller udskiftning af facadedøre og hoveddøre, klarer vi opgaven for dig. Det er også muligt at få fremstillet døre med glas eller med sideparti. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens og Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af Østjylland.

Vi kan fremstille en ny facadedør til dig i træ, gerne i mahogni, men også i andre træsorter som eksempelvis eg eller teak træ. Vores døre leveres altid i god kvalitet, der holder i mange år. Vores firma har mere end 50 års erfaring, så du kan trygt vælge os til din opgave inden for renovering af døre og vinduer.

hjælp til at vælge den rette facadedør

Vi synes det er vigtigt, at en hoveddør eller facadedør passer til husets arkitektur. Facadedøren er husets ansigt udadtil, og det første man ser, når man kigger på huset. Så uanset om du ønsker en storslået dør med mange detaljer eller en helt simpel facadedør, står vi klar til at hjælpe.​

Så trænger du til en udskiftning, skal du bare kontakte os og fortælle om dine ideer. Du behøver ikke engang at kunne tegne den, bare du kan forklare hvad du ønsker, så tegner vi. Det er vigtigt, at vi er enige om hvordan resultatet skal være. Det gælder hvad enten det er yderdøre, hoveddøre eller en anden form for facadedør.

Få en god pris på dit projekt inden for vinduer og døre

Skal du have en ny facadedør, og ønsker du vores ekspertise i forbindelse med dette, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så vi kan finde frem til et godt tilbud til dig.

Ring til os på telefon 75 68 32 65 eller send os en e-mail på info@snaptun.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

Følg os på facebook

​INSTAGRAM

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.