Specialdøre der passer perfekt til dit hus

Hos JH Tømrer og Snedker A/S fremstiller vi en ny facadedør helt efter dine mål, ønsker og designs. Hvad enten du ønsker en ny yderdør, ny terrassedør eller udskiftning af facadedøre eller hoveddøre, klarer vi opgaven for dig. Det er også muligt at få fremstillet specialdøre med glas eller med sideparti. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens , Aarhus og Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af Østjylland.

Vi kan fremstille en helt ny facadedør til dig i træ, gerne i mahogni, men også i andre træsorter som for eksempel eg eller teak. Vores specialdøre leveres altid i god kvalitet, der holder i mange år.

Vi har mere end 60 års erfaring, så du kan trygt vælge os til din opgave inden for renovering af døre og vinduer.

Hjælp til at vælge den rigtige facadedør

Vi synes det er vigtigt, at hoveddøre og facadedøre passer til husets arkitektur. Facadedøren er husets ansigt udadtil og det første man ser, når man kigger på huset.

Så uanset om du ønsker en storslået dør med mange detaljer eller en helt simpel facadedør, står vi klar til at hjælpe.

Trænger du til en udskiftning, skal du bare kontakte os og fortælle om dine ideer. Du behøver ikke engang at kunne tegne den, bare du kan forklare, hvad du ønsker – så tegner vi gerne. 

Det er vigtigt, at vi er enige om, hvordan resultatet skal være. Det gælder uanset om det er en facadedør eller andre specialdøre.

Få en god pris på dit projekt

Skal du have en ny facadedør, og ønsker du vores ekspertise i forbindelse med dette, skal du aldrig tøve med at tage kontakt til os. Vi står nemlig klar til at hjælpe og rådgive, så vi kan finde frem til at godt tilbud til dig.

Ring til os på telefon 75 68 32 65 eller send en e-mail til info@snaptun.dk, så fortæller vi dig gerne mere om mulighederne for specialdøre.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

kkh_logo