JH TRIO Vinduer og døre

Vinduer og døre fra JH-Trio i høj og ensartet kvalitet
JH-Trio Vinduer og Døres foretrukne træsort til vinduer og døre er mahogni, fordi mahogni er meget holdbar og let at vedligeholde. 

JH-Trio Vinduer og Døre er selvfølgelig DVC-godkendt – Dansk Vindues Certificering – og CE-mærket, og det er med til at garantere en høj og ensartet kvalitet. 

Trio Vinduer og Døre ApS i Sattrup er stiftet af brødrene Søren og Viggo Eslund samt Bjarne Jensen, som stadig er medejere, og vi er stadig ikke større end, at indehaverne stadig er med i både produktion og på kontoret.

Søren Eslund driver også fortsat sin tømrervirksomhed Eslunds Husreparation, der er hjemmehørende på Industrivænget 1 i Hornsyld. Her har JH-Trio Vinduer en udstilling med eksempler vinduer og døre.

Kontakt Gitte Jensen

Telefon: 75 78 12 24

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.