JH TRIO Vinduer og døre

​Trio Vinduer og Døre er lagt sammen med JH Tømrer & Snedker.

JH Tømrer & Snedker har sammenlagt produktionen af vinduer og døre med Trio Vinduer og Døre i Sattrup.

JH Tømrer & Snedker har kendt Trio Vinduer og Døre i mange år, og vi ved, at Trio Vinduer og Døre ligesom JH Tømrer & Snedker lægger vægt på høj kvalitet og god service.

Sammenlægningen med Trio Vinduer og Døre betyder, at vi fremover vil kunne levere enkelte døre og vinduer med kort varsel – helt ned til syv arbejdsdage.

Det kan for eksempel være aktuelt, hvis en dør eller et vindue bliver ødelagt i forbindelse med et indbrud eller hærværk.


Skifter navn til JH Trio Vinduer og Døre

I forbindelse med sammenlægningen skifter Trio Vinduer og Døre navn til JH-Trio Vinduer og Døre. Fremover bliver det JH-Trio Vinduer i Sattrup, som producerer alle standard- og serieproduktioner af vinduer og døre, mens JH Tømrer & Snedker på værkstedet i Snaptun fremstiller specialelementer såsom forsatsrammer, indvendige døre, lister og diverse snedkerarbejde.

Udover specialelementer skal Snaptun-værkstedet fremstillet delkomponenter til JH-Trio Vinduer og Døre i Sattrup.

​Vinduer og døre fra JH-Trio i høj og ensartet kvalitet

JH-Trio Vinduer og Døres foretrukne træsort til vinduer og døre er mahogni, fordi mahogni er meget holdbar og let at vedligeholde. JH-Trio Vinduer og Døre er selvfølgelig DVC-godkendt – Dansk Vindues Certificering – og CE-mærket, og det er med til at garantere en høj og ensartet kvalitet. Trio Vinduer og Døre ApS i Sattrup er stiftet af brødrene Søren og Viggo Eslund samt Bjarne Jensen, som stadig er medejere, og vi er stadig ikke større end, at indehaverne stadig er med i både produktion og på kontoret.

Søren Eslund driver også fortsat sin tømrervirksomhed Eslunds Husreparation, der er hjemmehørende på Industrivænget 1 i Hornsyld. Her har JH-Trio Vinduer en udstilling med eksempler vinduer og døre.

Kontakt Gitte Jensen

Telefon: 75 78 12 24

Mail: info@jh-trio.dk

JH Tømrer og Snedker

Det traditionelle tømrer- og snedker firma, samt værkstedet som producerer alt fra specielopgaver samt vinduer, døre, udvendige trapper, bænke og meget andet.

Kontakt os i dag, og få et tilbud.

Kontakt os​

JH Tømrer og Snedker​​ A/S

Havnevej 14, Snaptun 7130 Juelsminde

​​​CVR: 19245780

Vi er medlem af

Følg os på facebook