Udestue udføres som totalentreprise af erfarne tømrere

JH Tømrer og Snedker A/S vil gerne stå for totalentreprise af din udestue. Det betyder, at vi står for den komplette opførelse af din have- eller udestue. Vi har mange års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til at bygge din udestue. Vi er beliggende i Snaptun nær Juelsminde, Horsens og Vejle, men vi servicerer kunder i det meste af Østjylland. 


Vi kan sørge for opmåling, projektering, tegning, myndighedsgodkendelser, kontrakt med underleverandører og meget andet. Denne løsning er helt ideel for dig, der ønsker en nøglefærdig løsning ved bygning af udestue. Du skal kun tage beslutninger, se projektet tage form samt nyde det færdige resultat.


Overvejer man at bygge en udestue eller en tilbygning, skal man tage stilling til hvilken funktion bygningen skal have og hvilke krav man vil stille til den. Man skal eksempelvis beslutte sig for, om bygningen skal være opvarmet eller uopvarmet. 


Alt dette har vi helt styr på, og vi vejleder dig gerne i forbindelse med tilbygninger. Men skal der byggetilladelse til udestue? Svaret er ja, og du kan læse mere om det lige her


Vinterhave, have- og udestue eller karnap bygges

Kært barn har mange navne – vi udfører det hele. Opførsel af en udestue eller havestue kan ske på mange måder. Der kan være tale om alt fra totalentreprise til medbyg og selvbyg.


Alt efter hvad du ønsker, kan vi stå for:

  • Afklaring af hvordan din udestue skal se ud
  • Tegning og projektering samt ansøgning om byggetilladelse
  • Fastsættelse af pris
  • Udførsel af projektet
  • Aftaler med håndværkere


Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få en god og realistisk pris på en ny udestue? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores priser, ydelser og andre services.


Ring til os i dag på telefon 75 68 32 65 eller send os en e-mail på info@jh-snaptun.dk, og så vender vi tilbage til dig. 


Vi ser frem til at høre fra dig!
Galleri udestue

Udestue af mahogni
Vinterhave i engelsk victoriansk stil
Udestue havl-rund_indefra med glastag
Udestue og carport
Karnap i mahogni

Havestue - i engelsk stil under opførsel
Havestue set fra siden
Foldedør set fra siden - Foldedøren giver mulighed for en stor åbning mod haven
Foldedør - i udestue. 2x3 fold.
Havestue - i 2 etage, lys og rummelig
Til forsiden
BYG Garanti
Print