Forsatsvinduer

Montering af forsatsvinduer

Vi leverer og monterer forsatsvinduer. Det er vigtigt at vinduerne fremstilles og monteres korrekt, for at opnå et godt resultat, så anvend altid fagfolk. Vi står selvfølgelig for opmålingen af elementer som vi skal monterer. Et alternativ til forsatsvinduer kan være koblede rammer med det er en løsning som ikke er nem at gå til.

 

Palævinduer

Har du gamle bevaringsværdige palævinduer hvor træet stadig sundt, kan forsatsvinduer være en god løsning, hvis du vil spare på energien.

Forsatsvinduer er energibesparende.
Du kan vælge mellem forsatsvinduer med 1-lag glas eller 2-lags energiruder. 2-lags energiruder giver naturligvis den bedste energioptimering.

Vi kan levere forsatsvinduer og rammer med 1-lag eller med 2-lags energirude i den størrelse der passer til dine vinduer. Rammerne leveres med den profil der passet til dine vinduer.

 

Forsatsvinduer.

Forsatsvinduer består af en fast karm med rammer, som monteres på indvendig side af vinduerne.

 

Forsatsrammer.

Forsatsrammer er kun rammer, det er den del der normalt kan åbnes. Til et dannebrogsvindue er der 4 rammer, der monterer på selve vinduets karm. Forsatsrammer åbnes indad.

 

Koplede rammer

En koplede ramme, er en ramme som monteres fast på den udadgående vinduesramme, og følger med når man åbner vinduet. Har du koblede rammer med et-lags glas, kan det være en god ide at udskifte dem til 2-lags energiruder.

 

Karm og ramme

Karmen er den der sider fast i muren og rammerne er den del der åbnes.

Respekt for husets arkitektur
Når du skal vælge nye vinduer eller forsatsvinduer er det vigtigt at finde en løsning der respekterer husets arkitektur.

 

Ruder 1-lag eller 2-lags

Du kan vælge mellem et-lag glas eller 2-lags ruder

 

Energioptimering af vinduer

Nederst til højre kan du se et udsnit fra Energistyrelsens standardværdikatalog, over hvor meget der kan spares ved brug af forsatsrammer. Du kan selv gå ind og se hvad du vil spare ved udskiftning af hele vinduer eller ved andre energiforbedringer.  - god fornøjelse.  HUSK, Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om energiforbedringer.

 

Gode tætningslister, mindre træk.

Utætte tætningslister bør udskiftes. Der spildes varme ud gennem revner og sprækker, derudover opstår der ubehagelig træk når der kommer kold luft ind. Samtidig skal der bruges energi på at opvarme den kolde luft. Dette gælder både for vinduerne og ved forsatsvinduerne.

 

Lyd-reduktion

Forsatsvinduer dæmper støj fra f.eks. trafik. Hvis det ønskes kan vi anbefale en løsning med specielle støjdæmpende ruder.

 

Beslag

Som standart leveres forsatsvinduerne med hvide hængsler samt messing vrider med fjeder.

Forsatsvindue til dannebrogsvindue

Profiler på ramme

messing vrider

Hvid hængsel
print fra standardværdikataloget

Se fakta fra "Standardværdikatalog for energibesparelser" udarbejdet af

http://svk.teknologisk.dk

Forsatsvindue under produktion
Forsatsvindue under produktion Forsatsvindue under produktion - Forsatsvindue som monteres i forsatsrammen
Til forsiden
Navigation:  Snedkerarbejde  »  Forsatsvinduer
BYG Garanti
Print